What Does kyparissia accomodation Mean?

Wiki Article

Διοικητική διαίρεση Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας

Η Κυπαρισσία βρίσκεται στις ακτές της Μεσσηνίας. Για να φτάσετε στα Δωμάτια θα περάσετε μέσα από την πόλη και θα κατευθυνθείτε προς τον κεντρικό παραλιακό δρόμο της πόλης. Τα στούντιος βρίσκονται πάνω σε αυτόν τον δρόμο. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αρχική ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Αιρετοί και τέως Κούκλα έγινε η Άνω Πόλη(Κάστρο) Κυπαρισσίας

Στις σελίδες του οδηγού μας θα βρεις μικρά και μεγαλύτερα μυστικά για τις μεγαλύτερες πόλεις και για τα μικρότερα χωριά, για τις παραλίες και τα ποτάμια, τα κάστρα και τους ανθρώπους που τα έφτιαξαν, τα δάση, τα μονοπάτια, τους καταρράκτες, τα μοναστήρια και τα ξωκλήσια, τα μουσεία και τα αξιοθέατα που συνθέτουν το παζλ αυτής της μαγεμένης γης.

Επίσης επιθυμώ να συμμετέχω στην Εφεδρική Λίστα Αναπλήρωσης

Ακόμη ο μεγάλος ταξιδευτής και γεωγράφος της αρχαιότητας Παυσανίας πέρασε από τον Κυπαρισσίεντα και έκανε αναφορές, μεταξύ άλλων και στη Διονυσιάδα πηγή (σημερινό Αη Λαγούδη), στην read more παραλία της πόλης. Ιστορία[Επεξεργασία

The watch is stunning—exceptional breakfast with numerous choices and delicious local develop. The pool location was laid out extremely comfortably, offering us sun Pretty much all day long—excellent location, near Kyparissia town.

Περισσότερες καταπληκτικές επιλογές διαμονής για το ταξίδι σας.

από τη γραφική Κυπαρισσία. Ήσυχη, άνετη και ποιοτική φιλοξενία ακριβώς μπροστά στη θάλασσα!

Σύντομα θα λάβετε νέα σχετικά με τα ξενοδοχεία με την καλύτερη βαθμολογία, ασυναγώνιστες προσφορές και συναρπαστικούς προορισμούς.

Θέλετε να παρατείνετε το ταξίδι σας ή απλώς ρίχνετε μια ματιά; Δείτε τον προορισμό Ναύπλιο που είναι εξίσου δημοφιλής στους επισκέπτες!

Κυπαρισσήεντα την αναφέρει ο Όμηρος, Αρκαδιά την λέγαν’ τον Μεσαίωνα –πιθανότατα επειδή εδώ ήρθαν και εγκαταστάθηκαν πολλοί Αρκάδες προκειμένου να γλιτώσουν τις επιδρομές των Σλάβων. Το όνομά της ο μύθος λέει πως το πήρε από τον Κυπάρισσο, φίλο του Απόλλωνα, ο οποίος κάποια στιγμή κυνηγώντας σημάδεψε και σκότωσε κατά λάθος το ελάφι που του είχε χαρίσει ο θεός.

επεξεργασία κώδικα]

Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας, Πολιτισμού, Αλληλεγγύης, Περιβάλλοντος[Επεξεργασία

Report this wiki page